Karayel profesör oldu!

Güncelleme: 04 Ağustos 2016 Perşembe, 10:29:42

Senaryosunu Ekin Atalar’ın yazdığı sürükleyici hikayesi ile merakla beklenen "Arkadaşlar İyidir” çok yakında Show Tv’de başlıyor.

Ekranın sevilen yüzü Emre Karayel, uzun bir aranın ardından yapımını O3 Medya’nın yaratıcı yönetmenliğini Zeynep Günay Tan’ın, yönetmenliğini ise Deniz Koloş’un üstlendiği “Arkadaşlar İyidir” dizisi ile ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan, Su Kutlu, Akın Akınözü, Hayal Köseoğlu, Cankat Aydos’un yer aldığı genç kadroya eşlik eden Didem İnselel, Neslihan Yeldan, Ece Dizdar ve Ahmet Mekin gibi güçlü isimlere Emre Karayel de dahil oldu.

İktisat Profesörü Tarık Hoca’yı canladıran Karayel, setteki ilk gününde oldukça heyecanlı idi. 5 Gencin hikayesini izleyeceğimiz dizide onların yol göstericisi olarak karşımıza çıkacak oyuncu rolü ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Ben de 4 sene iktisat okudum. Bu eğitimimin, oyunculuk hayatımda birgün işe yarayacağını hiç tahmin edemezdim. Ne mutlu bana ki enerji dolu bu gençlerle tekrar o yıllarımı yaşıyor ve de deneyimlerimi onlarla paylaşma fırsatı buluyorum.

Senaryosunu Ekin Atalar’ın yazdığı sürükleyici hikayesi ile merakla beklenen "Arkadaşlar İyidir” çok yakında Show TV’de başlıyor.