İzleyici 'Gülümse Yeter' dedi

Güncelleme: 13 Temmuz 2016 Çarşamba, 10:59:31

"Gülümse Yeter"ilk bölümüyle zirveyi kimseye bırakmadı.

Show TV’nin dün gece seyircisi ile buluşan yeni dizisi "Gülümse Yeter", herkesi ekran başına kilitledi. Total'de izleyicilerin ilk tercihi oldu ve birinciliği göğüsledi. Usta Oyuncu Erdal Özyağcılar'ın uzun bir aradan sonra ekrana döndüğü "Gülümse Yeter"ilk bölümüyle zirveyi kimseye bırakmadı.

 

İzleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan "Gülümse Yeter"in başrollerinde; Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin yer alıyor. Yapımcılığını MF Yapım'ın üslendiği dizinin yönetmenliğini Serdar Gözelekli yaparken, senaryosunu Banu Kiremitçi kaleme alıyor.

 

TOTAL'DE BİRİNCİ OLDU!

 

Yayınlandığı ilk gününde herkesi ekran başına kilitleyen "Gülümse Yeter", reyting sıralamasında zirveye oturdu. "Gülümse Yeter", Total’de 3,23 izlenme oranı (rating), 13,46 izlenme payı (share) ile birinciliği, AB’de ise 2,67 izlenme oranı (rating), 12,69izlenme payı (share) ile ikinciliği göğüsledi.  

"Gülümse Yeter" yeni bölümü ile Salı günü Saat 20.00'de Show TV'de!