İstanbul Sokakları'nın ilk bölümünü kaçıranlar 23.30'da ekran başına

Güncelleme: 20 Nisan 2016 Çarşamba, 00:37:56

İstanbul Sokakları kaçıranlar için şimdi Show TV'de!

Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği "İstanbul Sokakları"nın başrollerini; Gizem Karaca, Caner Cindoruk, Rıza Kocaoğlu ve Naz Elmas paylaşıyor. Zengin oyuncu kadrosunda ise Derya Alabora, Mehmet Çevik, Yıldız Kültür, Mine Teber ve Sitare Akbaş yer aldığı "İstanbul Sokakları"nın ilk bölümü, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler  için bu akşam 23.30'da Show TV'de!

 

‘Nazlı ve Fırat’ın aşkı masumiyet kokuyor’

Nazlı doğuştan itibaren kalp büyümesi hastalığından muzdarip, 24 yaşında güzeller güzeli bir kızdır. Hastalığının tek çaresi kalp nakli yapılmasıdır. Lakin bu gerçeği bir tek babası Refik bilmekte fakat kızına nakledilecek bir kalp bulamadığı için ona söyleyememektedir. Aile bütçesine yardımcı olmak için annesinin yaptığı börekleri satan Nazlı bir gün tezgahına börek almaya gelen Fırat’la tanışır. Fırat bir inşaat şirketinin sahibidir.

Tam bu esnada Fırat düşmanı Cemil’in gönderdiği adamlar tarafından silahlı saldırıya uğrar. Nazlı adamları son dakikada görerek Fırat'ın hayatını kurtarmıştır. İlk bakışta aşk denilen şey onları bulur adeta. Fakat Nazlı Fırat'tan ayrılmak zorundadır. Çünkü bir gün önce kalp nakli yapılmazsa öleceğini öğrenmiştir.