Oyunbozan'ın 1. Bölümünü kaçıranlar bu gece 00:30'da ekran başına

Güncelleme: 19 Nisan 2016 Salı, 09:55:46

Oyunbozan"ın ilk bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için bu akşam 00.30'da Show TV'de!

Aka Yapım, Ali Gündoğdu ve Asena Bülbüloğlu'nun yapımcılığını üstlendiği, başrollerini; Barış Kılıç ,Tuvana Türkay, Serhat Tutumluer, Gülçin Santırcıoğlu, Kenan Bal'ın paylaştığı zengin oyuncu kadrosunda Serdar Orçin, Ceren Erginson, İlayda Akdoğan ve Ozan Dolunay'ın yer aldığı "Oyunbozan"ın ilk bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için bu akşam 00.30'da Show TV'de!

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak üstlendiği "Oyunbozan" dizisinin senaryosunu ise Altuğ Küçük kaleme alıyor.

EMRE VE ECE'NİN İMKANSIZ GÖRÜNEN HİKAYESİ!

Bir yanda yıllardır büyük bir nefretle öç almak için bekleyen doktor Emre, diğer yanda sevdiği insanlarla hayat tarafından sınanan Ece... Oyunbozan, Emre ve Ece’nin imkansız görünen hikayesini anlatır.

Yıllar önce yaşadığı kaybın sorumlusu olarak medya imparatoru Mahir Yamaner’i gören Emre, Yamaner ailesine karşı akıl almaz oyunlar içine girecek; her türlü yolu mübah sayacağı bu yolculuğa Ece’yi de dahil edecektir.

Anne ve babası yıllar önce ölen Ece, kardeşiyle birlikte teyzesinin evinde yaşar. Psikoloji mezunu olan Ece’nin tek amacı bir hastanede iş bulup kardeşi Ada’yla birlikte sade bir yaşam sürmek... Ancak işler istediği gibi gitmeyecek; alacağı haberle derinden sarsılacaktır. Kardeşi Ada, ölümcül bir hastalığın pençesindedir ve küçük kızın yaşaması için tek çıkış yolu Emre’dir.

Bürokrasi ve cemiyet hayatındaki önemli isimlerden oluşturdukları, santaj dosyaları sayesinde gücü ellerinde tutan Yamaner ailesi bu defa Emre’nin kusurusuz görünen planı ile karşılaşacaklar.

Emre, Ada’nın hayatta kalması için Ece’yi, şoke eden bir teklif sunar. Köşeye sıkışan Ece önce reddetse de kardeşini ölümden kurtarmak için çaresizce daha sonra bu teklifi kabul edecektir. Ece ummadığı bir serüvenin içinde, Yamanerlerin yalısında gözlerini açacak.

Emre Ece’yi, Yamanerlerin yalısına kendi elleriyle gönderecek. Ancak zamanla aşık olacağı Ece’yi aslında bir engerek yuvasına hapsettiğini anlaması çok da uzun sürmeyecektir.

Aşkı da nefreti de tadacak olan Ece, önüne çıkan oyunları bir bir bozmak için elinden geleni yapacaktır...