İlişki Durumu Karışık son fragman izle

Güncelleme: 19 Mart 2016 Cumartesi, 23:21:42

İlişki Durumu Karışık 35. Bölüm Fragmanı izle

Show TV’nin ekrana damgasını vuran projelerinden “İlişki Durumu: Karışık”; Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi. Dizide neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmuyor!

 

 

 

Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece’nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstleniyor.

 

Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor!

 

“İlişki Durumu: Karışık”ın 35. bölümünde; Elif Can’dan boşanmak için Ayşegül’ün evini ister. Can bu durumu Ayşegül’den saklamaya çalışsa da, sonunda ortaya çıkar. Ayşegül’ün Elif’e vereceği tepki Can’ı şaşırtacaktır. İsmail ve Can, Elif’in isteklerine karşılık boşanma davasında Naci’nin şahitlik yapmasını sağlamaya çalışırlar ama Naci’nin bir şartı vardır.  Şahitlik işini duyan Mediha ise Naci’yi vazgeçirmek için elinden geleni yapar. Murat ise gizlice Ayşegül’ün dergide iş sahibi olmasını sağladıktan sonra durumu uzaktan kontrol etmeye devam eder. Ev konusunda istediği etkiyi yaratamayan Elif bu defa da Ayşegül’ün karşısına başka bir şantajla çıkar; Can’dan ayrılmazsa İso’yu ondan almakla tehdit eder. Hem evi hem de İso’nun velayeti tehlikeye giren Ayşegül ne yapacaktır?

 

 “İlişki Durumu: Karışık”, aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!