Ekranların en sevimli 'kötü'sü Ahmet Rıfat Şungar!

Güncelleme: 06 Kasım 2015 Cuma, 13:51:30

Gamsız Hayat’ın 3. Bölümü, Pazar saat 20:00’de Show TV ekranlarına gelecek.

Her hafta Pazar akşamları Show TV ekranlarında beğeniyle izlenen Gamsız Hayat’ta Kaan karakterini canlandıran Ahmet Rıfat Şungar dizinin en çok konuşulan ismi oldu.

 

Sevdiği kız uğruna elinden gelen tüm kötülükleri yapan Kaan karakterini son derece başarılı bir şekilde canlandıran Şungar, sosyal medyada “en sevimli kötü adam” ilan edildi.

 

 

 

 

AHMET RIFAT ŞUNGAR:

 

Dizinin ilk iki bölümünde aşık olduğu Ela uğruna yapmadığını bırakmayan Kaan rolünü adeta yaşayarak canlandıran Şungar, izleyicilerden “Bir kötüyü bu kadar çok seveceğimizi tahmin edemezdik” övgüsünü aldı.

 

“KÖTÜYÜ OYNAMAK HOŞUMA GİTTİ”


Daha önce canlandırdığı rollerden çok farklı olan Kaan karakterini oynaması teklif edildiğinde çok heyecanlandığını belirten Ahmet Rıfat Şungar ise bu konuda şunları söyledi: 

 

“Kaan anne babasının yaşadıklarından da kaynaklı olarak sorunlu biri. Varlık içinde sevgisiz büyümüş bir genç diyebiliriz. Büyük kompleksleri ve bunları saklamak için maskeleri var. Bu maskeler de onu hataya sürüklüyor. Boyundan büyük işlere bulaşma konusunda fazla istekli ve şımarık biri. Kusurunu örtmeye çalışmak için kusursuzmuş gibi davranıyor. Kusurları kabahate dönüşüyor. Kaan için ‘kötü’ demek istemiyorum ama yaptıkları kötü şeylere sebep oluyor. Kaan kendi yalanlarına kendisi inanıyor. İnsanları kendi yalanına inandırabilecek kadar ileri gidiyor ama arkadaşları tarafından da seviliyor. Bu rolü oynamak çok hoşuma gitti... “

 

Koliba Film imzasıyla Show TV’de ekranlara gelen “Gamsız Hayat”ın yönetmenliğini Hakan Gürtop yapıyor. Senaryosunu ise Kubilay Zerener, Ayça Mutlugil, Alev Toprakoğlu ve Melike Vatansever kaleme alıyor.  Dizide, sanat dünyasının usta isimlerinin yanısıra genç yetenekler de rol alıyor. Başrolleri, Ceyda Ateş, Ali Aksöz ve Ahmet Rıfat Şungar paylaşıyor.

 

Gamsız Hayat’ın 3. Bölümü, Pazar saat 20:00’de Show TV ekranlarına gelecek.