Yılın en kötü adamı: Kazım Akşar!

Güncelleme: 15 Eylül 2015 Salı, 09:49:29

Mayıs Kraliçesi’nin kadrosuna dahil olan usta oyuncu Kazım Akşar, bu yılın en çok konuşulacak isimlerinden biri olacak.

Başrollerinde Yağmur Tanrısevsin, Hatice Aslan, Burak Hakkı, Ahmet Olgun Sünear, Samet Sırmalı ve Derya Şensoy gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı sezonun en iddialı dizilerinden Mayıs Kraliçesi’nin kadrosuna  usta bir isim daha katıldı. Sevilen oyuncu Kazım Akşar, “Yılın En Kötüsü” olmaya  aday “Zengin İş Adamı Sencer”  karakteri ile merakla beklenen diziye dahil oldu.


Mint Yapım imzalı Mayıs Kraliçesi’nin kadrosuna dahil olan usta oyuncu Kazım Akşar, bu yılın en çok konuşulacak isimlerinden biri olacak.  Akşar, dizide yılın en kötüsü olmaya aday “Zengin İş Adamı  Sencer”e hayat verecek.

 

 

Sencer, hırsı ve yaptığı kötülüklerle  eşi Asu (Hatice Aslan)  ve Asu’nun kızı  kaynak işçisi Nehir (Yağmur Tanrısevsin) başta olmak üzere herkesin  hayatını altüst edecek.

 

“İZLEYİCİ, SENCER’DEN NEFRET EDECEK!”


Yeni rolü için şimdiye kadar canlandırdığım en kötü karakter diyen usta oyuncu “ Sencer, canlandırılabilecek en kötü karakterlerden biri. Ama sadece “kötü” diye de tanımlayamayacağımız, çok yönlü ve derin bir karakter.  Bir oyuncu için çok heyecan verici bir rol olsa da, eminim benim gibi izleyici de ondan nefret edecektir.” dedi.