Yılanların Öcü'nde karar zamanı!

Güncelleme: 29 Haziran 2015 Pazartesi, 13:43:15

Yılanların Öcü, Çarşamba akşamı saat 21.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!

Show TV’nin fenomen dizisi Yılanların Öcü’nde bu akşam nefesler tutulacak. Koliba Film imzalı dizi, heyecan dolu sahneleriyle herkesi ekrana kilitleyecek.

 

Yılanların Öcü’nde Çarşamba akşamı; Kader, bir süredir kendi yolunu seçen Bayram ve Fatma’yı büyük bir trajediyle yeniden yan yana getirmiştir. Salih Bebek çok hastadır ve iyileşmesinin tek yolu, acil olarak uygun bir ilik bulunmasıdır. En uygun ilikse, ancak bir kardeşi olursa bulunacaktır! Bu durumda Fatma ve Bayram’ın yeniden bir çocuk sahibi olması gerekmektedir.

 

Kamuran’ın yeniden ortaya çıkmasıyla Şerife, onun isteklerini harfiyen yerine getirmeye başlar.

 

Çocuk sahibi olmak için türlü yollar deneyen Hatçe ise Bayram ve Fatma’nın, bebeklerinin hastalığı nedeniyle yeniden yakınlaşacağını düşünerek çıldırır. Ona göre Bayram ve Fatma’yı sonsuza dek ayırmanın tek yolu, o çocuğun ortadan kaybolmasıdır.   

 

 

 

Yönetmenliğini Cemal Şan’ın üstlendiği Yılanların Öcü’nün güçlü oyuncu kadrosunda; Cemal Toktaş, Hande Soral, Ahmet Varlı,  Rüçhan Çalışkur  Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil, Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Ceyda Kasabalı, Burak Can, Nalan Örgüt, Süleyman Karaahmet, Sibel Şişman, Aycan Koptur ve Gözde Çığacı  rol alıyor.

 

Yılanların Öcü,  Çarşamba akşamı saat 21.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!

video