Acil Aşk Aranıyor Pazar akşamına damgasını vuracak

Güncelleme: 19 Haziran 2015 Cuma, 10:54:24

Show TV’nin fenomen dizisi Acil Aşk Aranıyor, bu hafta ekrana gelecek sürpriz gelişmeleriyle izleyicilerini şaşırtacak.

Med Yapım imzalı dizinin, hem eğlenceli hem de romantik sahnelerinin yer aldığı yeni bölüm tanıtımı dün akşam yayınlandı.

 
Acil Aşk Aranıyor’un Pazar akşamı Show TV’de yayınlanacak yeni bölümünde; Yaralı yüzlü adam, Nisan ve Sinan’ı takip ederek dağ evine gelmiştir. Planları bu seferlik suya düşer ancak peşlerini bırakmayacaktır. Nisan ve Sinan romantik dağ evi tatilinden sonra birbirlerine karşı hislerini saklayamaz hale gelirler. Nisan her şey bu kadar iyiyken aralarına hiçbir şeyin girmesini istemez. Abidin’le olan sevgililik oyununa son vermeye karar verir. Ayla şeflik görevini çok ciddiye alır ve hastanede katı bir disiplin rüzgarı estirir. Bu durum, onun onuruna şeflik partisi hazırlayan Berzan’la aralarındaki iplerin gerilmesine neden olur. İkili iş ve aşk arasında zorlu bir sınavdan geçecektir. Abidin Nisan’ı bulma umuduyla çıktığı yolculukta yolu şaşırıp kaybolur. İstanbul’a dönene kadar gezdiği illerde türlü maceralar onu beklemektedir.

 

video

 
Yönetmen koltuğunda Barış Kırımşelioğlu’nun oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı dizinin güçlü oyuncu kadrosunda; Serhat Teoman (Sinan), Duygu Yetiş (Nisan), Rojda Demirer (Ayla), Tamer Tıraşoğlu (Berzan), Sinem Uçar (Asuman), Gökhan Soylu (Murat), Serkan Öztürk (Malik), Sertan Erkaçan (Abidin),  Sedef Şahin (İpek) ve Emre Yanık (Ali) rol alıyor.
 
Acil Aşk Aranıyor, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de!