Yılanların Öcü'ne güzel transfer!

Güncelleme: 06 Nisan 2015 Pazartesi, 11:38:14

Ekrana geldiği ilk günden bu yana Çarşamba akşamlarının yıldızı olan Yılanların Öcü kadrosuna, Gözde Çığacı da katıldı.

Ekrana geldiği ilk günden bu yana Çarşamba akşamlarının yıldızı olan Yılanların Öcü kadrosuna, Gözde Çığacı da katıldı.

 

8 Nisan Çarşamba akşamı Show TV’de yayınlanacak 30. bölümde izleyeceğimiz Çığacı, ‘Hatçe’ karakteriyle sevenleriyle buluşacak. Daha önce rating rekoru kıran birçok televizyon dizisinde ve tiyatro oyununda rol alan, aynı zamanda yönetmenlik de yapan Gözde Çığacı, dizide,  Kara Bayram’a aşık Hatçe karakterini canlandıracak.

 

Yılanların Öcü’nde, Kara Bayram aşkı uğruna amansız bir mücadele sergileyen ancak hayal kırıklığına uğrayan Fatma, bu kez güzeller güzeli Hatçe’yi onun yanında görünce yıkılacak.

 

Güzel, masum, duygusal ve hayat dolu bir genç kız olan Hatçe, yumuşak başlılığının yanında tuttuğunu koparan yanıyla da dizide ilgi toplayacak. Bu özellikleriyle Irazca’yı andıran, daha görür görmez Bayram’a aşık olan Hatçe, onun yüreğindeki Fatma yarasını tedavi edebilecek mi, yeni bölümlerde izleyeceğiz.

 

Fakir Baykurt’un ünlü eserinden   televizyona aktarılan Koliba Film/Ata Türkoğlu imzalı Yılanların Öcü’nün yönetmenliğini Cemal Şan üstleniyor, Cemal Toktaş, Hande Soral, Ahmet Varlı,  Rüçhan Çalışkur  Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil,  Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Ceyda Kasabalı, Burak Can, Nalan Örgüt, Süleyman Karaahmet, Sibel Şişman, Aycan Koptur, Gözde Çığacı  rol alıyor.

 

Yılanların Öcü yeni bölümüyle, 8 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

video