Yılanların Öcü Hepsine Fark Attı

Güncelleme: 31 Mart 2015 Salı, 13:47:22

Fakir Baykurt’un ünlü eseri “Yılanların Öcü”nden televizyona aktarılan Koliba Film imzalı dizi, her Çarşamba akşamı Show TV ekranlarında ilgiyle izleniyor

YILANLARIN ÖCÜ’ HEPSİNE FARK ATTI !

Milliyet Yazarı Ali Eyüboğlu, bugünkü köşesinde yeni sezonda televizyon kanallarının büyük iddialarla ekrana getirip kaldırdıkları dizileri yazdı.

Eyüboğlu, yaptığı araştırma sonucu, en çok izlenen televizyon kanallarının 2014 – 2015 sezonunu açarken yayınladıkları dizilerden 15’inin bittiğini, sadece Yılanların Öcü’nün başarısını sürdürüp istikrarlı çizgisiyle diğerlerine fark attığını yazdı.

Ali Eyüboğlu’nun da yazdığı gibi farklı kanallarda tutmadığı için kaldırılan  yeni sezon dizileri şöyle:

Star TV: Reaksiyon, Sil Baştan, Aşktan Kaçılmaz.

FOX: Emanet, Kadim Dostum.

ATV: Kalp Hırsızı, Beyaz Karanfil, Üç Arkadaş.

Kanal D: Bana Artık Hicran De, Benim Adım Gültepe, Hayat Yolunda, Urfalıyam Ezelden.

TRT 1: Hayat Ağacı, Şimdi Onlar Düşünsün.

Milliyet Yazarı, bütün bu dizilerle birlikte başlayıp başarısını istikrarlı bir şekilde sürdüren Yılanların Öcü’nden önce ya da ara sezonda başlayıp biten veya süren diziler olduğunu, ancak onun bu yarışa başladığı rakipleri karşısındaki bu istikrarının altı çizilmesi gereken önemli bir konu olduğunu belirtti. Eyüboğlu, Yılanların Öcü ekibini bu başarısıyla nedeniyle kutladığını da kaydetti.

Fakir Baykurt’un ünlü eseri “Yılanların Öcü”nden televizyona aktarılan Koliba Film imzalı dizi, her Çarşamba akşamı Show TV ekranlarında ilgiyle izleniyor.

Yapımcılığını Koliba Film-Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Cemal Şan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Esen Ali Bilen, Bekir Baran Sıtkı, Rana Mamatlıoğlu, Murat Emir Eren yazıyor. 

Sezonun başarılı dizisi Yılanların Öcü’nde, Cemal Toktaş, Hande Soral, Ahmet Varlı,  Rüçhan Çalışkur Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil,  Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Ceyda Kasabalı, Burak Can, Nalan Örgüt, Süleyman Karaahmet, Sibel Şişman, Aycan Koptur  rol alıyor.

Dizinin 29. Bölümü, Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de ekrana gelecek.

video