'Tek hayalim şarkıcı olmaktı.'

Güncelleme: 25 Kasım 2014 Salı, 10:28:49

Show TV'de yakında başlayacak olan 'Ezra' dizisinin yakışıklı oyuncusu Yusuf Çim, HT Magazin'e konuştu.

Show TV'de yakında başlayacak olan 'Ezra' dizisinin yakışıklı oyuncusu Yusuf Çim, HT Magazin'e konuştu.

 

Oyunculuğa nasıl başladınız?

 

Ben müzikle uğraşıyordum. Asıl mesleğim şarkıcılık ve tek hayalim de şarkıcı olmaktı. Bunun dışında oyunculuk anlamında kendimi geliştirmek amacıyla çeşitli hocalardan oyunculuk dersleri aldım. Zaten radyo televizyon bölümü okudum. Onun öncesinde de modellik geçmişim vardı. Oyunculuk eğitimi almamın sebebi kendimi geliştirmek istememdi. Kamera arkasını da öğrenmek istiyordum. İyi ki o eğitimi almışım ki şimdi bu projede o bilgileri kullanabiliyorum.

 

Dizideki rolünüz nedir?

 

Dizide İstanbul Organize Şube’de bir başkomiseri canlandırıyorum. Lakabı tek tabanca Mustafa. Mustafa hırslı, biraz asabi, içten içe komik, kimseyi kıramayan ve her işi tek başına çözmeye çalışan bir karakter.

 

 

Modellikten oyunculuğa geçiş yaptınız. Modelliği oyunculuk için bir basamak olarak mı gördünüz?


2011 Best Model yarışmasına kadar modellik yaptım sonrasında modelliği bıraktım. 1.5 yıl önce single’ım çıktı. Single çıktıktan sonra ülkedeki karışık durumlardan dolayı bir süre bekledim. Yeni isim kabul etmiyorlardı çünkü. Çalışmalarımı sürdürdüm. Yakın bir zamanda yeni albümüm çıkacak bunun hazırlıklarını sürdürüyorum.

 

2011 Best Model ikincisi oldunuz. Best Model’e katılmaya nasıl karar verdiniz?

 

Küçüklüğümden beri hayalim şarkıcı olmaktı aslında. Kendi bestelerimi, albümlerimi yapmak, konserler vermek istiyordum. Ama bunun için de belli bir yoldan geçmek gerekiyor. Bu sektördeki insanları tanımak gerekiyor. Modellik camiasında çok ciddi bir çevre var ben de bunu akıllıca kullandığıma inanıyorum. O dönem şu anki menajerlerim olan Ataberk ve Mert’le tanıştım.

 

Oyunculuk mu, müzik mi?

 

İkisinin de yeri ayrı. ‘Ezra’ dizisinden aşırı keyif alıyorum. Burada yeri geliyor 16-17 saat çalışıyoruz ama hiç şikâyet ettiğim bir gün olmadı. Çünkü bu işten keyif alıyorum. Müzik de benim için çok ayrı. Dizi dışındaki zamanımı müziğe ayırıyorum. Bu aralar çok yorucu ve yoğun bir hayatım var ama değdiğine inanıyorum.