"Ezra" yakında Show TV'de başlıyor!

Güncelleme: 19 Kasım 2014 Çarşamba, 09:21:37

Yönetmenliği ve senaryosu Tayfun Güneyer’e ait olan sürprizlerle dolu ‘Ezra’, yakında Show TV ekranlarında olacak.

Show TV’de ekrana bomba gibi düşecek yeni bir dizi başlıyor. Gazze’li genç bir kızın hayatının konu edildiği “Ezra” yakında Show TV’de başlıyor!

 

 

Leo Media Company’nin yapımcılığını üstlendiği sürprizlerle dolu dizi “Ezra”, yakında Show TV ekranında izleyiciyle buluşacak. Çekimleri devam eden Ezra isimli dizinin başrollerinde oynayan İsmail Filiz ve Yusuf Çim iki zıt karakteri canlandırıyor. Dizide; ‘Çahangir Hüseyinov’ karakterini İsmail Filiz, ‘Mustafa’ karakterini Yusuf Çim, ‘Ezra’ karakterini ise Rüveyda Öksüz canlandırıyor.

 

 

YOLU GAZZE’DEN İSTANBUL’A DÜŞECEK!

 

Dizinin senaryosunda seyirci adeta yeni bir serüvenin içerisine sürüklenecek. Dizide; Ezra, Gazzeli dünyalar güzeli bir kız. Çocukken yetimhaneden çalınan küçük kız kardeşinin izini İtalya'da bulunca, onun yanına gitmek için Gazze'den kaçıyor. Ancak, bindiği mülteci teknesi Kıbrıs açıklarında batınca, teknedeki bütün mülteciler ölüyor ve bir tek Ezra kurtuluyor. Ezra'yı kurtaran dünyanın en zengin işadamlarından Çahangir Hüseyinov, daha ilk görüşte bu dünya güzeli deniz kızı Ezra'ya aşık oluyor.

 

Aynı anda, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde başkomiser olan “Tek Tabanca” lakaplı Mustafa ve yardımcısı Ömer, kaçak altın kuryesi kılığında Çahangir ile görüşmeye gidiyorlar. İşte tam orada, Gazze’li Ezra ile Tek Tabanca Mustafa'nın yolları kesişiyor. Mustafa'nın polis kimliği, Çahangir karşısında deşifre olunca, mekandan kaçmak zorunda kalıyor. Ezra’da, Çahangir'den korkunca,  Ezra'nın kaçıp sığınabileceği tek yer Mustafa'nın yanı oluyor.

 

Show TV’nin iddialı projelerinden birisi olan Ezra’nın oyuncu kadrosu da bomba gibi!  Başrollerinde, Yusuf Çim, Rüveyda Öksüz, İsmail Fliz, Zeynep Koltuk ve Asuman Dabak gibi isimler yer alıyor.

 

Yönetmenliği ve senaryosu Tayfun Güneyer’e ait olan sürprizlerle dolu ‘Ezra’, yakında Show TV ekranlarında olacak.