Yılanların Öcü / 4. Bölüm 2. fragmanı

akir Baykurt’un ünlü eseri “Yılanların Öcü”nden televizyona aktarılan Koliba Film imzalı dizi, yarın akşam dördüncü bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

 

Çarşamba akşamlarının yeni fenomeni olan dizinin yarın akşam Show TV’de yayınlanacak olan dördüncü bölümünde; Fatma, Bayram’ın beklenmedik evlenme teklifi karşısında şaşırıp kalır. Fatma ve Bayram, Zahide’nin onları baş başa görüp perişan olduğundan habersizdir. Şerife, hain planları için bu sefer Fatma’yı hedef alırken, Şerife’nin oyunları yüzünden Ömer, kendinden hiç beklenmeyen bir şekilde Hüsnü’nün karşısına dikilir. Fakat amcası Hüsnü’ye karşı gelmesi, Fatma’nın da Ömer’in de başını daha büyük bir derde sokar.

 

Senaryosunu Esen Ali Bilen, Bekir Baran Sıtkı, Rana Mamatlıoğlu’nun kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Cemal Şan oturuyor. Müzikleri Kalan Müzik-Hasan Saltık yapıyor.


“Yılanların Öcü”nde başrolleri, Cemal Toktaş, Hande Soral, Ceyda Ateş, Ahmet Varlı ve Rüçhan Çalışkur paylaşıyor. Cemal Şan’ın yönettiği dizide, Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil,  Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Gonca Yakut, Burak Can, Nalan Örgüt, Süleyman Karaahmet, Sibel Şişman ve Erden Alkan da rol alıyor.

 

“Yılanların Öcü”, yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de!