Elif'in sahte hamileliği ortaya mı çıkıyor?

Yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstlendiği “İlişki Durumu: Karışık” dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda; Seren Şirince (Ayşegül), Berk Oktay (Can), Pamir Pekin (Murat) ve Eda Ece (Elif) rol alıyor.

 

Bülent İşbilen’in yönettiği dizinin senaryosunu ise Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.

 

“İlişki Durumu: Karışık”ın 28. bölümünde; Hafızası yerine gelen Ayşegül, Can’a karşı büyük bir öfke beslemektedir. Can’ı bir daha asla yakınında görmek istemez. Ancak Can’ın ne Ayşegül’den ne de İso’dan uzak durmak gibi bir niyeti vardır! Ayşegül’ün iş yemeğine Murat damgasını vurur. Murat’ın attığı bir adım Ayşegül’le arasında soğuk rüzgarlar estirir. Murat, Ayşegül’ün kırılan kalbini Can’ın engellemelerine rağmen onarabilecek midir? Elif, Can’ın giderek kendisinden uzaklaştığının farkındadır. Mediha bu duruma el atar. Bu sırada Mediha’nın kendisine ilgisi olduğu fikrinden gram sapmayan Naci ise Mediha ve İsmail’i restorana yemeğe davet eder. Restoranda yaşanacaklar Mediha’nın ayağına bir bir dolanır! Ayşegül’ün hala kendisini sevdiğine emin olan Can, Ayşegül’le buluşmayı kafasına koyar. 

 

“İlişki Durumu: Karışık”, aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!