Yeni Gelin 35. Bölüm 2. Fragmanı

Bella, Esmeralda’ya daha fazla tahammül edememiş, onu Bozok yöntemleriyle konaktan yollamaya karar vermiştir. Bu uğurda, ceylan ürkekliğindeki Yeni Gelin’imizin içinden adeta bir dişi aslan çıkmış; Esmeralda’yı hem Adana’ya geldiğine, hem de Hazar’a yaklaştığına pişman etmiştir. Bella, evliliğini kurtarmasına kurtarmış ama aynı zamanda holdingin tek kurtuluş planını da alt üst etmiştir. Bu planın alt üst olması, Kalender’in de hayatını alt üst eder. Çünkü Kalender, Möhteber’e mecbur kalmıştır ve şirketi kurtarmak için Möhteber’in teklifine “evet” demek zorunda kalır. Sonunda resmi nikahı Möhteber’e kıyacaktır. 

Bella’nın şirket için bir şeyler yapması gerekmektedir. Hem Kalender holding için  kendini feda edecektir, hem de şirketin tek çıkış yolunu kendi elleriyle kapatmıştır. Bu yüzden bunu kendisi telfai edecektir. Bella, müşterileri beklemek yerine onların ayağına gitmeye karar verir ve babası ve kocasıyla bir iş seyahati planlar.

  Hazar, Bella ve Kamil, iş seyahatine çıkmak üzere havalimanına giderken Bozok’lardan alacağı olan Boran Ağa, herkesin planını alt üst eder. Şirin’i kaçırmayı kafasına koymuştur ve planını harekete geçirir. Boran Ağa’nın hamlesi; başta Bella olmak üzere tüm konak halkının üzerine kabus gibi çökecektir.