Yeni Gelin 29. Bölüm 2. Fragmanı

Yeni Gelin'in 29. Bölümünde; Her şerde azıcık da olsa var olan hayır, Bozok ailesinin de yüzüne gülecek ve beş yıldızlı bir otelde, dolu dizgin bir tatil geçirmelerine neden olacaktır. Kalender, bu tatili, Bella’nın kaynanalarıyla arasını düzeltmesini ve Adana’ya dönmesini sağlamak için fırsata dönüştürmek isteyecektir ancak karşısına çıkacak sürprizlerden habersizdir. 

Kuşkusuz ki Bozokların başından bir an olsun eksik olmayan musibetler, bu tatilde de yakalarını bırakmayacaktır. Kalender’le Kamil’in karşılaştıkları büyük sürpriz, Bella’nın da başını belaya sokacak ve gittikçe büyüyen bir çığ gibi herkesi etkisi altına almaya başlayacaktır.
Konaktan ve Adana’dan çıktıklarında sudan çıkmış balığa dönen Bozok’lar her şeyi ellerine yüzlerine bulaştıracaklardır. Sadece otelin değil Antalya’nın da altını üstüne getireceklerdir. Böylece hem kendilerini hem de çevrelerindeki insanları gülünç durumlara düşürmekten geri durmayacaklardır. Başlarını derde sokmakta üstüne olmayan Bozoklar, acaba içine düştükleri trajikomik durumlardan kurtulabilecekler midir?