Sevdaluk / 17. Bölüm tanıtımı

Ekranların sevilerek izlenen dizisi “Sevdaluk”ta, bu hafta da ünlü oyuncu Murat Serezli'nin canlandırdığı Timoti karakteri ortalığı karıştırıyor!

 

Turist rehberi Timoti, Adalet ve Ali İhsan cephesinde yeni bir gerginlik yaratıyor. 


ADALET’E EVLENME TEKLİFİ!

Olayların durulmadığı Şenyuva Köyü’ne,  havaların iyice ısınmasıyla birlikte turist istilası olur. Turist grubunun rehberliğini yapan Timoti, renkli kişiliği ile merak konusu olurken, aldığı hızlı kararlarla da özellikle Ali ihsan'ın adeta delirmesine neden olur! 

Adalet ile çok hızlı bir dostluk geliştiren Timoti, hızını alamayıp bir de evlenme teklifi yapar. Elbette Adalet'in aldığı o teklif, Ali İhsan cephesinde mutlulukla karşılanmayacaktır.

 

“CİMRİ” ŞENYUVA’DA!

Yeni açılan kültür merkezinde, çalışmaların hızlanma vakti gelmiştir. Artık Moliere’in “Cimri” oyununun provaları başlayacaktır. Ancak Şenyuvalılar provalara ara vermek zorunda kalırlar. Çünkü Hayati, başrolü oynayan Gonca’ya sokağa çıkma yasağı koyar. Oyunun çıkması için elinden geleni yapan Orhan, Hayati’yi ikna etmek için evlerine gider. Radyocu Cemal ve Serkan’ı kızının etrafında bile görmek istemeyen Hayati elbette tatlı dille ikna edilecek gibi değildir.