Ateş bacayı sardı!

Yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstlendiği “İlişki Durumu: Karışık” dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda; Seren Şirince (Ayşegül), Berk Oktay (Can), Pamir Pekin (Murat), Eda Ece (Elif), Mert Türkoğlu (Efe) ve Özlem Öçalmaz (Ece) rol alıyor.

Bülent İşbilen’in yönettiği dizinin senaryosunu ise Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.

 

“İlişki Durumu: Karışık”ın 11. bölümünde; Ayşegül’ün Can’dan boşanmak istemesi ikili arasında sancılı bir süreci başlatır. Can artık Ayşegül ile aynı evde kalamayacağını düşünür ve ev arayışlarına girer. Bu noktada Elif’in Can’a hayır demekte zorlanacağı bir teklifi olur. Ayşegül’ün soğuk algınlığı için aktardan aldığı bitki çayı Can ve Ayşegül’de beklenmedik bir etki yapar. Ayşegül ve Can kendilerini birbirlerine karşı şiddetli bir çekim içinde bulurlar. Kendilerine hakim olmak için ne yapacaklardır? Mediha’yla tartışan İsmail evi terk edip Can ve Ayşegül’e gelir. Ancak İsmail’in asıl amacı bu evliliği teftiş etmektir! İkili bu sınavı başarıyla atlatabilecek midir? Can, Ayşegül’e sözleşmede yazdığı gibi çiçek alır; ancak Can bu işi abartmıştır! İkili arasında buzları eriten çiçek olayı Elif’in onları görmesi ile tekrardan buz keser!

 

“İlişki Durumu: Karışık”, aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği yeni bölümüyle Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!