İçerde 1. Bölüm 3. Fragman

Ay Yapım imzalı,  güçlü oyuncu kadrosu ve sarsıcı hikayesiyle sezonun en iddialı yapımı olan "İçerde"nin nefes kesen yeni tanıtım yayınlandı. Yılın merakla beklenen dizisi "İçerde", bu akşam saat 20.00'de Show TV’de başlıyor. 

Dizide usta oyuncu Çetin Tekindor mafya babası Celal'i, Mustafa Uğurlu ise Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf'u canlandıracak. Bensu Soral, Celal'in  avukat olan manevi kızı Melek'e, Damla Colbay ise gazeteci Eylem'e hayat verecek. Sarp'ın annesi Füsun karakterini ise Nihal Koldaş canlandıracak. 

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy)  ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.  

DEV KADRO "İÇERDE"DE! 

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatacak İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini üstlendiği “İçerde”, nefes kesen senaryosu ve dev oyuncu kadrosu ile bu akşam saat 20.00'de Show TV’de başlıyor.