Güldüy Güldüy Show Çocuk 21. Bölüm Fragmanı

6 adımda memlekete gitmenin kuralları neler olabilir? Annesi ve babasıyla köyüne giden Hüseyin'i köyde hangi maceralar bekliyor? Köyde dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

 

Şirkette japonca bilen tek elemanı İsmail'i kovan Mesut, japon ortaklar toplantıya gelirse neler yapar? İsmail işten kovulmasının intikamını nasıl alacak? Japon ortaklar Şevket, İbrahim ve Burcu; İsmail'in yaptığı çeviriye karşılık ne tepkiler verecek? Şirket çalışanları Mehtap ve Dilek, İsmail ve Mesut'un arasını bulabilecek mi?

 

Şirketi sürekli yayından kaldırılan diziler çeken yapımcı Şevket, kadrolu senaristleri İbrahim, Mustafa, Bahadır, Mesut, Aysel ve stajyer Mehtap'a doğru düzgün bir senaryo yazdırabilecek mi? Şevket'in hayalinde nasıl bi dizi var?

 

Cimri Şevket evine yeni bir televizyon alırsa neler olur? Eve hırsız olarak Fikri ve Mesut girerse cimri Şevket bir şey çalınmasını nasıl engeller?

 

Yeni bir apartmana taşınan Yeter ve İsmail, komşularını evlerine davet ederse neler olur? Rekabeti seven komşular Burcu ve Şevket yeni komşularına neler yaşatacak?

 

Hepsi ve Güldüy Güldüy Show Çocuk oyuncuları, Ezo Sunal ve konukları bu hafta Güldüy Güldüy Show Çocuk'ta..