Güldür Güldür Show 150. Bölüm Fragmanı

Bilim yarışmasında kızları etkileyebilmek için, “Düz ve Meslek Liseliler” hünerlerini gösteriyor! Düz liseliler yarışmaya hangi projeyle katılacaklar? Kızlar meslek liselilerin projesi hakkında ne yapacaklar? Meslek liseliler kızları etkilemeyi başarabilecek mi?
Eşofmanlı Şevket Hoca iyi görünmenin, kişisel bakımın önemini anlatıyor. Stüdyo konukları Mustafa, Fikri, İbrahim ve Mehtap hangi zor sorularla Eşofmanlı Şevket Hocayı terletecekler? 

Tiki kızlar Burcu, Aysel ve Gülşen, polis okulunda eğitim alırsa neler yaşanır? Eğitmen İsmail, komiser kızları görünce ne tepki verecek? 

Üniversite öğrencileri Bahadır ve İbo ev tutmak için komşulardan onay alma işini başarabilecek mi? Zor beğenen komşular Samet, Yeter, Burcu ve Fikri, gençleri hangi zorlu sorularla gerecekler? 

Unutulmaya yüz tutmuş Sanatçı Hayati yeni bir film projesiyle setlere geri döner. Hayati korkudan, korku filminde oynamayı becerebilecek mi? Hayati’nin başına hangi korkunç olaylar gelecek? Korkusunu belli etmek istemeyen Hayati, bunu ne kadar başarabilecek?