Ezra 4. Fragman / Yakında

Show TV’nin iddialı dizisi, yapımcılığını Leo Media Company’nin üstlendiği “Ezra”, yakında izleyicilere merhaba diyecek.


Ezra’nın Show TV’de yayınlanan tanıtımları büyük ilgi görüyor ve sosyal medyada tıklanma rekorları kırıyor. Rap müziğin başarılı ismiCeza’nın sevilen şarkısı “Holocaust” eşliğinde, Show TV’de ekrana gelen Ezra’nın heyecan dolu yeni tanıtımı ise, kısa sürede herkesin ilgi odağı oldu.

 

Dizinin senaryosunda seyirci adeta yeni bir serüvenin içerisine sürüklenecek. Dizide; Ezra, Gazzeli dünyalar güzeli bir kız. Çocukken yetimhaneden çalınan küçük kız kardeşinin izini İtalya'da bulunca, onun yanına gitmek için Gazze'den kaçıyor. Ancak, bindiği mülteci teknesi Kıbrıs açıklarında batınca, teknedeki bütün mülteciler ölüyor ve bir tek Ezra kurtuluyor. Ezra'yı kurtaran dünyanın en zengin işadamlarından Çahangir Hüseyinov, daha ilk görüşte bu dünya güzeli deniz kızı Ezra'ya aşık oluyor.

 

Aynı anda, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde başkomiser olan “Tek Tabanca” lakaplı Mustafa ve yardımcısı Ömer, kaçak altın kuryesi kılığında Çahangir ile görüşmeye gidiyorlar. İşte tam orada, Gazze’li Ezra ile Tek Tabanca Mustafa'nın yolları kesişiyor. Mustafa'nın polis kimliği, Çahangir karşısında deşifre olunca, mekandan kaçmak zorunda kalıyor. Ezra’da, Çahangir'den korkunca,  Ezra'nın kaçıp sığınabileceği tek yer Mustafa'nın yanı oluyor.

 

Yönetmenliği ve senaryosu Tayfun Güneyer’e ait olan Ezra’nın oyuncu kadrosunda; Rüveyda Öksüz, Yusuf Çim, İsmail Filiz, Nurana Bagieva, Serkan Şenalp, Zeynep Koltuk, Gökhan Bekletenler, Doğukan Polat, Umut Özkan, Abdurrahman Yunusoğlu ve Asuman Dabak yer alıyor.

 

“Ezra”, yakında Show TV ekranlarında başlıyor!