Çukur 9. Bölüm 2. Fragmanı

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı ‘Çukur’un yeni bölümünde Yamaç ve Sena’yı büyük bir tehlike bekleyecek. Aşıkların, Serdar’la karşı karşıya geldikleri nefes kesici anda silah patlayacak ve namlunun ucundaki kişi büyük bir merakla beklenecek.

Pazartesi akşamlarına damgasını vuran, Show TV’de ekrana gelen ‘Çukur’un yeni bölümünde Yamaç, hayatının en zorlu anlarını yaşayacak. Mahalleye gelmesiyle birlikte taş üzerinde taş bırakmayan Serdar, İdris Koçovalı’yı rehin tutarak herkese meydan okurken, Sena’nın da Serdar’la yaptığı gizli anlaşma sonucu Selim tarafından kaçırılmış olması Yamaç’ın öfkesini Serdar’ın üzerinde toplayacak.
Yamaç ile Serdar’ın karşı karşıya geleceği anda Sena’nın da orada bulunması tehlikeyi artıracak. Yeni bölümden bu heyecan dolu dakikaların yer aldığı özel video, kısa sürede büyük merak uyandırırken patlayan silahın ucunda kimin olduğu akıllarda büyük bir soru işareti yaratacak. Soluksuz beklenecek bu heyecan dolu sahne öncesi #VurulanKim etiketiyle sosyal medya üzerinden tahminlerin paylaşılacağı özel yarışmada, doğru tahminde bulunup en çok beğeniyi alan 10 kişiye ‘Çukur’ oyuncularından imzalı poster hediye edilecek.