Arkadaşlar İyidir bu akşam Show TV'de başlıyor!

Türk Pop Müziğinin  her nesilde iz bırakan şarkısı “Arkadaş” Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi “Arkadaşlar İyidir” ile bir kez daha dillere düştü. Dizinin jenerik şarkısı olan “Arkadaş”‘ın Gripin imzalı yeni yorumu için  bir de özel klip hazırlandı. 

Dizinin jenerik müziğinin gördüğü ilgi ve parçanın tamamına yönelik istek üzerine hazırlanan klip  şimdiden büyük merak uyandırdı.  Söz ve müziği Şanar Yurdatapan’a ait olan ve tüm zamanların unutulmaz parçası Arkadaş’ın Gripin  yorumuna dizinin İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekilen romantik ve duygusal kareleri eşlik ediyor. 
Yapımcılığını O3 Medya’nın, genel yönetmenliğini Zeynep Günay Tan’ın, yönetmenliğini Deniz Koloş’un üstlediği senaryosunu Ekin Atalar’ın  başrolllerinde Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan, Su Kutlu, Akın Akınözü, Hayal Köseoğlu, Cankat Aydos’un yer aldığı genç kadroya; Emre Karayel, Didem İnselel, Neslihan Yeldan, Devrim Özder Akın, Ece Dizdar ve Ahmet Mekin gibi güçlü isimlerin eşlik ettiği “Arkadaş İyidir” bu akşam Show TV'de başlıyor!