Show Tv Logo Best Model Logo Mobile Menu Close
Show Tv Logo Best Model Logo Mobile Menu
Türkiye'nin en iyi mankenleri belli oldu!
Show TV’de canlı olarak yayınlanan Best Model Türkiye yarışması muhteşem bir galayla gerçekleşti. Düzenlenen görkemli galada sahneye çıkan 20 kadın ve 20 erkek yarışmacı arasından Gizem Kayalı ve Onur Seyit Yaran Best Model 2016 birincisi seçildi!
12 Ekim 2016, Çarşamba

Show TV’de yayınlanan, Best Model of Turkey ve Best Model of The World'ün kurucusu Erkan Özerman'ın açılış konuşmasıyla başlayan, Best Model Türkiye yarışması muhteşem bir galayla gerçekleşti. Düzenlenen görkemli galada sahneye çıkan 20 kadın ve 20 erkek yarışmacı arasındanGizem Kayalı ve Onur Seyit Yaran Best Model 2016 birincisi seçildi!

 

Uluslararası bir organizasyon olan ve önceki senelerde Çağatay Ulusoy, Kıvanç Tatlıtuğ, Tolgahan Sayışman, Deniz Akkaya , Güzide Duran ve Şenay Akay,  gibi starlar çıkartan 29. Best Model Türkiye yarışması; Ece Gürsel ve İbrahim Gayberi'nin sunumuyla Fulya Sanat Merkezi'nde çok sayıda seçkin davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

 

GÖRKEMLİ BİR GECE!

 

Tam bir görsel şova dönüşen Best Model 2016 Türkiye gecesinde ünlü sanatçılar sahne aldı. Şevval Sam, Derya Uluğ, Kolpa, Simge ve Buray Sevilen şarkılarıyla davetlilere keyifli anlar yaşattı. Best Model'de kadın finalistlerin kıyafetlerini Ertan Kayıtkent, Vural Gökçaylı, Yıldırım Mayruk ve Erol Albayrak tasarlarken, erkek finalistlerin kostümleri ise Bisse ve Levon Kordonciyan tasarladı.

 

BİRİNCİLİK İÇİN MÜCADELE ETTİLER!

 

Binlerce başvuru arasında yapılan titiz bir eleme sonunda 20 kadın ve 20 erkekten oluşan Best Model Türkiye finalistleri sahnedeki yerlerini aldı. Seçkin jüri karşısında boy gösteren finalistler birincilik tacını takabilmek için tüm hünerlerini sergiledi. Görkemli gecenin sonunda kadın adaylardan Gizem Kayalı ve erkeklerde ise Onur Seyit Yaran ‘Best Model Türkiye ve Best Model of the World’ birincilik tacını takmaya hak kazandı. Birinci olan yarışmacılar taçlarını geçen senenin birincileri; Yağmur Aydan ve Yılmaz Kunt'un elinden aldı.